Webb / digitala kanaler

Webbplatser

Vi designar och bygger webbplatser som är moderna och funktionella. På så sätt får du en stark kanal till omvärlden.

Kampanjsida

En egen sida med egen adress där produkten, bokningsformuläret eller kontaktpersonerna finns lättillgängligt för dina kunder.

Support & underhåll

Att man behöver en webbplats är inte så mycket att diskutera. Men hur ser man till att den uppdateras och får underhåll? Vi har lösningar som är effektiva och som utgår från vad ni själva vill, kan och hinner.

Nyhetsbrev

Genom att hälsa på i brevlådan ser du till att dina erbjudanden når fram till dina kunder. E-brev med bra innehåll och erbjudanden är läsvärt!

Sociala medier

Inlägg i sociala medier får större uppmärksamhet om de har rätt innehåll. Vi sköter dina sociala kanaler och ser till att de fylls med bra content. Ett tips är att säkra ditt innehåll med våra SoMe-abonnemang!

SEO

Genom sökmotoroptimering ser vi till att skapa trafik till din webbplats och öka er synlighet i sökmotorerna.

0104

Form / reklam / copy

Kampanjer

Vi utformar hela kampanjer när en vara eller tjänst ska marknadsföras. Vi ansvarar för att den har rätt inne­håll, upplägg och når rätt målgrupp.

Magasin & tidningar

Våra duktiga och erfarna tidningsmakare vet hur man gör tidningar läsvärda, trovärdiga och intressanta.

Grafisk identitet

Logotyper och grafiska profilprogram är viktiga för ett företags varumärke. Vi ser till att ditt företag får rätt uttryck.

Förpackningsdesign

Rätt utseende på förpackningen
kan vara skillnaden mellan framgång och fiasko. På Mediaspjuth sätter vi formen på allt från konsument­ produkter till rena b2b­produkter.

Profilprodukter

Profilprodukter gör att du syns och stärker ditt varumärke. Genom vårt systerföretag Kent Edlund Collec­tion ser vi till att hitta rätt produkter för dig. Vår designstudio kan skapa unik design och mönster på brickor, kläder och massor av annat kul.

Content marketing

Den röda tråden hos Mediaspjuth är content marketing. Det kan vara magasin, bloggar, webb och nyhetsbrev. Men ur bra content skapas också säljmaterial, kampanjer, annonser och andra direkta erbjudan­den.

Bilstrajp & dekaler

Bilen är en bra marknadsplats för att sprida kännedom om ditt varumärke. Ännu bättre blir den om du gör en snygg design på själva dekoren.

Pressreleaser

Pressreleaser är ett effektivt sätt att nå ut. Vi kallar det pressbearbetning, där releasen är en del arbetet för att nå media och övriga kanaler.

0204

Film / foto

Film

Ska en nyhet förmedlas eller en produkt lanseras är film ett smart sätt att nå ut, inte minst i sociala kanaler. Filmen är ofta ett bra komplement till annan marknadsföring.

Foto & retusch

Reportage, porträtt eller produktfotografering? Våra proffsiga fotografer ser till att få rätt känsla och ton i bilderna. Vi erbjuder givetvis också bildbehandling och retusch.

Livesändningar

Med livesändningar kan fler se ditt event, din föreläsning eller mässa. Vi sköter teknik och kamera och leder sändningen från start till mål.

0304

Kommunikation / event

Moderering

Vi modererar på mässor, kick-offer, jubileum och säljträffar. Vi ser till att frågorna blir besvarade och att publiken interagerar.

Kriskommunikation

Mediaspjuth utbildar organisatio­ner för att vara förberedda på hur och när man kommunicerar i kris. Självklart finns vi också med som resurs när det är ”krisläge”.

Projektledning

Vi projektleder givetvis allt vi själva medverkar i, men vi har också rena projektlednings­uppdrag hos våra uppdragsgivare, just för att vi är bra på det!

Medieträning

Medieträning är ett sätt att förbereda sig inför mötet med media. Vi ger dig kunskap och förståelse för hur media agerar, men lägger också stor vikt på träning.

0404

Vi skapar marknadsföring som är trovärdig och ärlig. Som väcker känslor, reaktioner och interaktioner. Vi väljer de kanaler som passar bäst för syftet, målgruppen och vilken effekt du vill nå.

Light Dark